Project Description

Hurtigere behandling af G Suite for Education-domæne tilmeldinger. Skoler kan skrive sig op til G Suite for Education (altid gratis) og vi sætter ekstra ressourcer ind for at fremskynde godkendelsen af disse tilmeldinger i påvirkede lande.

Premium Hangouts Meet features er tilgængelige for alle skoler: Vi annoncerede for nylig, at premium Hangouts Meet features, som normalt er en betalt service, vil være gratis tilgængelig for skoler indtil juli 2020. Op til 250 personer i det samme videokald, mulighed for at optage møder, og skoler vil have mulighed for at livestreame indhold til op til 100.000 brugere indenfor samme domæne.

Ressourcer til fjernundervisning: Gennem denne hjemmeside, serier af blogindlæg, såvel som webinarer deler vi tips og best practice for fjernundervisning. Vi samler og deler historier og strategier gennem vores Teacher Center og sociale medier som Twitter og Facebook.

Giv Chromebooks med hjem til fjernundervisning: For at klæde administratorer bedst muligt på til fjernundervisning, har vi delt denne guide til, hvordan de kan klargøre skolens Chromebooks til, at eleverne tager dem med hjem og bruger dem til fjernundervisning. Det kan I læse meget mere om i vores Help Center-artikel.

YouTube Learning Hub: Sammen med indholdskreatører på YouTube har vi også lavet the Learning Hub, som vi er i gang med at oversætte og gøre bredere tilgængelig som en destination for sikker og relevant læringsindhold.

Vores Google for Education blog, Google for Education hub med flere COVID-19-ressourcer og @GoogleForEdu på sociale medier er de bedste steder at holde sig orienteret omkring opdateringer.