EdTechdonor.dk er ikke længere aktiv og vil blive lukket ned

Vi har hermed desværre modtaget nyheden om, at EdTechdonor.dk ikke længere er aktiv og ved at blive lukket ned.

EdTechdonor.dk var en dansk crowdfunding-tjeneste der fokuserede på skole- og uddannelsesmæssige projekter med hjælp fra offentlige donationer og private bidrag. Det gav almindelige mennesker et let adgang til beslutningstagere og private aktører over hele landet, så de kunne fremme innovative tankegange inden for teknologi, undertvisning og efteruddannelses-initiativer.

Resultaterne af de mange års arbejde af EdTechteamet af slagkraftige ledere, stemmeberettigede brugere og flexible tilbud er nu kravlet tilbage i donorens udtalte ambitioner; nemlig at drive både velfærd og muligheder indenfor edtech sektoren på den nationale skala i Danmark.

Vi er dybt kede af at se her gode platform kommer på tværs af udfordringer, som har ført til dets lukning – men vi ønsker at takke selskabet for det store arbejde, det har gjort for at lette adgangen til efteruddannelse i Danmark, Især i disse tider er der behov for innovative måder til at ruste børnene på hele verden for de nye teknologier, som vil blive et vigtige dele af vores samfunds fremtid.

Virksomheden haft stor succes i Danmark og vi er taknemmelige for hvad det har gjort for vores skolesystem og samfund som helhed, og ønsker dem held og lykke i deres videre bestræbelser.

EdTechdonor.dk, der er lanceret i 2012 som et frivilligt initiativ, har nu meddelt at de ikke længere vil være aktive og vil lukke ned. Denne meget vigtige tjeneste har hjulpet med at omfavne og udvide brugen af ​​teknologi og digitale værktøjer i den danske uddannelsessektor.

Teamet bag siden havde formået at komme med innovative løsninger på et stadigt stigende antal uddannelsesudfordringer via en online platform og fleksible donationer til yderligere uddannelse. Teamet betragtede systematisk både donor- og modtagerapplikationer til at kontakte, øge indsigten og hjælpe dem med at finde de rigtige sporstyringer. Det var ikke bare ideer, men accepterede donationer, der muliggjorde nye positive forandringer for både donorerne og modtagerne.

Udnyttelsen af ​​den frivillige tjeneste har skabt mange gode resultater overalt i landet, især blandt unge der interesserer sig for teknologiudvikling. Desværre stopper den fantastiske rejse her, da man har truffet det vanskelige valg at lukke ned, efter et brav overflow af aktivitet. De endelige donationstrailere vil automatisk blive annulleret og alle variable gebyrer vil blive refunderet.
betingelserne

Selv om afslutningen på EdTechdonor.dk er trist, så bør man fremhæve det arbejde der er gjort frem til nu at bringe teknologi ind i undervisningen for skoledistrikter over hele Danmark. Vi ønsker dem god held i fremtiden!

Med et uventet brud på dansk IVS, EdTechDonor, står nu nedlukning døren åben. Dette betyder desværre, at projektet ikke længere er aktivt og alle de fremskridt, der er gjort med teknologisk støtte til danske skoler, afbrydes.

EdTechDonor blev startet af tre innovative iværksættere i 2018 med det mål at hjælpe danske skoler med at få adgang til innovativ teknologi. Projektet har udviklet værktøjer og systemer, som har gjort det muligt for skolepersonale og studerende at bruge teknologien mere effektivt i undervisningen.

Desværre lykkedes det ikke EdTechDonor at tiltrække tilstrækkelig finansiering til at opretholde det aktive arbejde i Danmark. Ledelsen for projektet forsøgte mange forskellige veje for at få flere investorer involveret, men indtil videre er disse vist sig ben.

Alle involverede har naturligvis udtrykt, hvor ærgerlige de er over resultatet af den her situation. Men det betyder ikke, at det deres indsats ikke var en stor succes. De tre iværksættere har på markant vis bidraget med at bringe teknologien tættere på undervisningen og reducere den tekniske barriere mellem skolerne og den moderne teknologi.